Some aspects of educating students to become highly qualified and competitive personnel (Conference Zone, 2022)
Мақолада ўқувчи-талабаларни замон талабларига жавоб берадиган юқори малакали, рақобатбардош кадрлар қилиб тайёраш компонентлари, шунингдек, таълим технологияларини қўллашга кўра тахлилий ва ижодий фикрлашга ўргатишнинг муҳим жиҳатлари ёритилган