CHET TILINI ЎRGANIS DAVR TALABI (Conference Zone, 2022)
Presidentimiz "Chet tillarini ўrganish tizimini yanada takomaillashtiris chora tadbirlari tўgrizidagi karori ўzining aloiida ustuvorligi zhigatidan azhralib turadi. Presidentimiz karorlaridagi belgilab berylgan maksadli vazifalar halq ta'limi wazirligi tomonidan doimo bazharilib kelindi. Ushbu asosid mingdan ziyod ҳamkasbiga chet tilidan zamon talabiga zhabob bera oladigan methods zhigatdan yangi isloqotlarga boy darslarni tashkil etish yuzasidan kўnikma va malakasini oshirishga kўmaklashadi. Mazkur rezhalashtyrilgan ishlar natizhasi ўlarok ўtgan vaqt mobaynida khorizhiy til mutahassislarining bilim va tajribasi, rivozhlanib darslarda yangi pedagogik tekhnologii va akhborot communication vositalaridan foydalanish samaradorligi kўzga yakkol tashlanadi.