NOFILOLOGIK OTM LARDA TIL O’RGATISHNING INNOVATSION METODLARI (Conference Zone, 2022)
Hozirgi kunda o‘sib kelayotgan yosh avlodni chet tillariga o‘qitish sifatini ta’minlash, chet tillarida erkin so‘zlasha oladigan mutaxassislarni tayyorlash tizimini tubdan takomillashtirish, chet tillarni o’zlashtirish orqali jahon ta’lim standartlariga javob beradigan yetuk kadrlarni tayyorlash yurtimizda amalga oshirilayotgan ta’lim islohotining maqsadlaridan biridir. Xalqaro standartlarga javob beruvchi yetuk mutaxassis kadr bo’lish uchun o’rganuvchidan tilning eng nozik qatlamlarini nazardan qoldirmaslik talab etiladi.