BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARDA AQLIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISH (Conference Zone, 2022)
maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining aqliy tarbiyasi masalasi va uni shakllantirish asoslari bayon etilgan .