QURILISH IQTISODIYOTIDA RAQAMLI BOSHQARISHNING AN’ANAVIY BOSHQARISHDAN AFZALLIKLARI. (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning qurilish iqtisodiyotida boshqaruvning an’anaviy va raqamli davrlardagi farqlari va ularning osish dinamikasi hamda raqamlashtirishning avzalliklari haqida fikr yuritiladi