STRESS TUSHUNCHASI VA UNI FANGA KIRIB KELISHI (Conference Zone, 2022)
maqolada stress tushunchasi va un fanga kirib kelishi paydo bo’lishi , ilmiy nazariy qarashlar psixik holatlarni izchil o’rganish eramizdan 2-3 ming yil avval Hindistonda boshlangan edi. Qadimgi yunon faylasuflari ham psixik holatlar muammosi bilan shug’ullanib ko’rganliklari bayon etilgan .