ONTOGENEZDA OVOZNING AKUSTIK XUSUSIYATARI (Conference Zone, 2022)
Ovoz - odamlar o‘rtasidagi aloqa, axborotlarni uzatish vositasi. Ovoz inson faoliyatining har qanday sohasida muhim ahamiyatga ega bo‘lib, u insonning kasbiy faoliyatida ayniqsa muhim hisoblanadi. Ko‘p odamlar o‘zlarining erishgan muvaffaqiyatlariga ovoz qobiliyatlaridan qarzdordirlar, chunki bu fazilatlar orqali inson boshqa odamlar, suhbatdoshlar haqida xulosa yasashi mumkin.