YAPON TILIDA FE’L SO’Z TURKUMI KO’LAMIDAGI MAJHUL NISBATNING QO’LLANILISHI VA UNING YASALISHI (Conference Zone, 2022)
Yapon tilida fe’l so’z turkumi ko’lamidagi majxul nisbatning qo’llanilishi va ishlatilishi haqida fikr mulohaza yuritamiz.