ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАЛАРИ ПЕДАГОГ КАДРЛАРНИ МАЛАКА ОШИРИШ МАЗМУНИ ВА СИФАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШГА ҚЎЙИЛАЁТГАН ЗАМОНАВИЙ ТАЛАБЛАР (Conference Zone, 2022)
Мазкур мақола Олий таълим муассасалари педагог кадрларни малака ошириш мазмуни ва сифатини такомиллаштиришга қўйилаётган замонавий талабларга бағишланган.