КИМЁ ДАРСЛАРИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШДА ПЕДАГОГИК ВА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ (Conference Zone, 2022)
Мамлакатимизда амалдаги узлуксиз таълим жараёни ва унга бўлаётган эътибор нафақат юртдошларимиз, балки жаҳон ҳамжамияти томонидан ҳам муносиб баҳоланмоқда. Ўзбекистоннинг 2021 йилда таълим сифатини баҳолаш халқаро дастурлари (PISA, PIRLS, TIMSS)да иштирок этишига тайёргарлик кўриш жараёнларининг бошланганлиги ва тадбирларнинг муваффақиятли ўтказилишини таъминлаш борасидаги ишлар таълим сифатини оширишнинг муҳим омилларидан биридир