GEOMETRIYA FANINI O'QITISHDA AKTDAN FOYDALANISH (Conference Zone, 2022)
Maqolada fan va texnika rivojlanayotgan hozirgi paytda ta’lim sohasida zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning ta’lim samaradorligini oshirishdagi o’rni haqida fikr yuritilgan, shu jumladan AKT vositalarini geometriya darslarida qo’llashning amaliy ahamiyati aniq misollar yordamida ko’rsatib berilgan.