ГЕОГРАФИЯ ФАНИ ДАРСЛАРИДА АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Conference Zone, 2022)
Олий таълим муассасаларида ҳамда академик лицей ва касбҳунар коллежларини ахборотлаштириш замонавий таълимнинг барча соҳаларини энг муҳим ва долзарб вазифалардан бири бўлиб қолмоқда. Ҳозирги билим олишни ахборотлаштириш ва ахборот воситаларидан фойдаланишни ташкил этиш бўйича жуда кўп ишлар амалга оширилган.