TUPROQSHUNOSLIK YO'NALISHIDAGI FANLARDAN LABORATORIYA VA AMALIY MASHG'ULOTLARNI O'TISHDA O'QITISHNING ZAMONAVIY USLUBLARIDAN FOYDALANISH (Conference Zone, 2022)
Bugungi kunda mamlakatimiz xalq xo'jaligining turli sohalari, jumladan, tuproqshunoslik sohasi rivojini yangi innovatsion yo'nalishlar, amaliy mashg'ulotlarsiz tasavvur qilib bo'lmaydi.