REQUIREMENTS FOR HOTEL EMPLOYEES AND THEIR WORK CLOTHING (Conference Zone, 2022)
Мазкур мақолада туризмга қаратилаётган эътибор кучайгани, ҳозирги кунда Ўзбекистон Республикасида фаолият кўрсатаётган туристик хизматлар, айниқса, меҳмонхоналар фаолияти ҳақида фикр юритилади.