HARBIY TA’LIM FAKULTETLARI TALABALARINING KASBIYKREATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY – PEDAGOGIK ZARURIYATI (Conference Zone, 2022)
Kreativlik bugun har bir ijodkor bo’lgan, boringki ijodga a’loqasi bo’lmagan soha uchun ham ahamiyatlidir. Kreativlik – bu aslida bizni qoliplardan tashqari firklashga va harakat qilishga undovchi qobiliyatning turi. Ushbu maqolada harbiy ta’lim fakultetlari talabalarining kreativ fikrlash va kasbiy-kreativ kompetentligini oshirishning pedagogik zaruriyati haqida batafsil bayon qilinadi.