Oliy ta’lim muassasalarining fizik-kolloid kimyo kursida “Kolloid sistemalarning olish usullari. Maydalash va kondensatlash” mavzularini o’qitish metodikasi (Conference Zone, 2022)
Mazkur tezis oliy ta’lim muassasalari talabalariga Kolloid sistemalarning olish usullari. Maydalash va kondensatlash” mavzularini o’qitish metodikasi mavzusida yozilgan bo’lib, unda talabalarning guruh bo’lib ishlash ko’nikmalarini shakllantirish usullari keltirilgan.