Boshlang’ich sinflarda samarali dars o’tish usullari (Conference Zone, 2022)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilari uchun darsni tashkil qilish jarayonida didaktik o’yinlar va interfaol metodlardan foydalangan holda samarali dars o’tish haqida fikr yuritilgan.